DAICHI SUSHI

DAICHI SUSHI

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 448 reviews
1 Dec 2019 at 20:26 Sushi super zoals altijd. Warme maaltijd blijkbaar van recept veranderd (of kok). Smaakt in de verste verte niet naar de lekkere maaltijd van de vorige keren. Spijtig!
25 Nov 2019 at 22:24 Very good food, longer delivery time then the average place, but its properly mentioned beforehand.
16 Nov 2019 at 20:20 Echt een aanrader de rode curry rundvlees en noedels met scampi's lekker en vol smaak
13 Nov 2019 at 9:24 Eten was geweldig lekker maar ik had besteld om 18u om uiteindelijk te leveren om 20.30u het eten was maar liefst 30 min TE LAAT
12 Nov 2019 at 22:00 Kreeg mijn bestelling pas 2 uur na het bestellen
11 Nov 2019 at 10:36 Voor die prijs had ik meer verwacht. Kleine porties. 2 uur wachten voor wat sushi vond ik er zwaar over.
10 Nov 2019 at 22:25 Laatste keer dat ik hier bestel! Ik had om 18 uur mijn bestelling geplaatst (2 thaise gerechten) normaal werd er om 20 uur geleverd. Om 21.30 uur werd het pas geleverd na 2 telefoontjes!! Het was ook niet lekker en veel te duur voor wat het is!
10 Nov 2019 at 21:36 Is nog ineens niet aangekomen.. al de 2de keer dat ik bestel en dat het meer dan 1.5 uur duurt
10 Nov 2019 at 20:57 Zeer lekkere sushi! Alleen jammer dat de levering op zich liet wachten. Om 18u besteld en 20u45 pas geleverd ...
10 Nov 2019 at 20:54 Steeds niks geleverd ... laatste keer dat wij bestel hier iets!!
4 Nov 2019 at 14:20 Heel lekker, alleen sommige dingen een beetje te duur voor afhaal
20 Oct 2019 at 7:31 Was trouwe klant nu zwaar int zak gezet en nooit meer, schande leer nederlands en deftig overleggen in plaats van liegen.